Kdo je vid sedej?

…relativno dobro vprašanje! Živjo, moje ime je Vid, in dovolite mi, da vam predstavim svojo zgodbo…

Moje življenje je bilo že od nekdaj polno zanimiv preizkušenj.

Spomnim se, kdaj sem si prvič zaželel, da bi imel svoje podjetje. Star sem bil 8 let, in zobarica mi je pravkar izpulila 2 zoba…

Z otečeno glavo sem prišel do mami ter rekel:

“Enkrat bom imel svoje podjetje in veliko denarja, da bom imel vse zobe umetne in mi ne bo nikoli več treba k zobarju!!!!!”

Na moji poti sem se preizkusil v ogromno različnih dejavnostih, od košarke, fitnesa, plesa, igranje kitare, DJ…Nekaj pa je bilo skupno vsem tem stvarem.

V vseh sem vedno dal svoj maksimum. Brezkompromisno.

Spomnim se časov, ko sem namesto v pisarno, ob 4.15 tekel na igrišče vadit proste mete.

Iz vseh teh izzivov sem se naučil ogromno!

Že pri svojih 15ih letih sem se spoznal s prodajo in marketingom.

Takrat sem po svojih najboljših močeh pomagal v družinskem podjetju, kjer sem kasneje prevzel tudi vodenje lokala na Vrhniki.

Čeravno mi gostinstvo nikoli ni ležalo, pa sem se v 2 letih za “šankom” naučil neprecenljiv “skill”:

VODENJE.

Leta 2015 sem se zjutraj zbudil in se v sekundi odločil, da bi rad odprl svoje podjetje.

Čeprav sem imel že nekaj izkušenj v marketingu, in mi je to vedno ležalo, iskreno nisem imel pojma, kako to prenesti v podjetništvo…

 

vam lahko kako pomagam?

*S številko napišite predviden mesečni budget za oglaševanje (min. 500EUR)

To me ni ustavilo niti za sekundo!

Kljub temu, da je bila moja prva podjetniška pot dokaj neuspešna, sem se iz tega neuspeha ogromno naučil.

Zraven, pa sem pilil dalje svoje znanje marketinga, prodaje in psihologije.

Ko sem leta 2016 začel “full-time” delati na svojih sanjah (voditi digitalno agencijo), se je moje življenje spremenilo na glavo.

Kljub težavam v prvem letu, pa sem v letu 2017 pomagal preko 150 podjetnikom in podjetjem na svojih delavnicah. Tako so me v letu 2018 opazili tudi organizatorji največjega štajerskega marketing dogodka – MARKETINŠKI SEMINAR , kjer sem svoje izkušnje in znanje delil s študenti marketinga…

Trdemu delu je sledilo še več trdega dela. Svoje znanje sem nadgrajeval dnevno (to počnem še danes), kar mi koristi pri tekmovanju na trgu.

Zase sem mnenja, da sem neverjetno trmast in predan svojemu delu (to lahko potrdijo tudi vsi v moji ekipi), zato vem, da za svoje stranke vedno dam svoj maksimum.

Moja volja, strast in predvsem znanje me je pripeljalo do točke, ko mojim storitvam zaupajo najboljša slovenska podjetja, na kar sem izredno ponosen.

Prav tako bo moje “malo” podjetje v letu 2018 preseglo šest-mestno številko prometa, v 2019 pa ciljam (in vem da bom cilj presegel) na vsaj petkratnik tega.

Moje podjetje je specializirano na področju digitalnega marketinga, naše delo pa se tukaj ne konča, saj vsakodnevno iščemo inovativne rešitve za naše stranke…

Prepričan sem, da vam lahko dvignemo vašo prodajo in povpraševanje. Če mi ne verjamete, rezervirajte spodaj termin, in nas obiščite moji pisarni v Ljubljani (kmalu tudi v MB..).

Hvala, da ste prebrali moj roman. Upam da ste pridobili vpogled v delček zgodbe iz ozadja, kdo sem in kam stremim.

Želim vam veliko poslovnih uspehov, in se že veselim vašega obiska!

— Vid Sedej